Rwanda Experience

Onbetaalbare views in Rwanda, een opgave om te blijven ademen tijdens het fietsen!

Ok. Ben je op zoek naar een nieuwe fietscultuur? Wil je iets anders doen dan die gewone fietsvakantie?

Vlieg dan naar het adembenemende Rwanda! Pak de nachtvlucht vanaf Brussel en je staat de volgende morgen op in een nieuwe wereld! Maar wel één die gemaakt is om te fietsen…

De wegen zijn er perfect om te wielrennen en we beginnen onze route door Rwanda aan de rand van Kigali. In een week zul je in katzwijm vallen voor de mensen, het land en de passie voor fietsen!

Met lokale gidsen, talentvolle wielrenners uit Rwanda, kom je op de mooiste plekken van het land, het nationale trainingscentrum waar de kampioenen trainen en ontmoet je de lokale fiets communities om energie uit te wisselen.

We rijden met de klok mee naar het westen van Rwanda, de prachtige route langs het Kivumeer grenzend aan Congo, de vulkanen op de grens met Oeganda en je zult bergpassen overwinnen op 2400 meter! De Tourmalet? Net boven de 2000 meter, dus je kunt je klimmershart hier ophalen!

De reis is jaarrond te boeken, want ook in het regenseizoen lunchen we tijdens de bui en fietsen daarna weer rustig verder…vanaf 950 euro is deze rondreis door het land van de duizend heuvels te boeken!

En wanneer je in februari gaat dan gaan we de profronde Tour du Rwanda bezoeken met een ‘meet and greet’ met de Rwandese profs!

Bel voor jouw droomreis op maat!

%d bloggers liken dit: