Machtig mooi Málaga

Een fantastische uitvalsbasis om te fietsen en in de avond de heerlijkste restaurants van het aimabele Málaga te beleven. Vanaf 600 euro bieden we een fietsreis aan die je nooit zult vergeten!

Maanden heb ik in deze heerlijke stad mogen wonen en trainen. Het klimaat is jaarrond heerlijk en je bent binnen een mum de stad uit om de prachtige omgeving te verkennen.

Stevig klimmen is hier niet ongewoon, je fietst vanaf de kust direct naar 900 meter hoogte om de Puerto del Leon te bedwingen. Of begin langs de kust om wat vlakker te fietsen en dan enkele prachtige, korte, maar stevige klimmetjes te pakken met de prachtigste uitzichten over de Middellandse Zee.

Naast het fietsen kennen we de beste plekjes om te eten en te drinken in Málaga en omgeving. We stellen de reis op jouw wensen en behoeften samen.

En wanneer je het helemaal af wilt maken duik je dieper Andalusie in, richting Granada met de hoogste ‘befietsbare’ klim van Europa, de Pico Veleta inde Sierra Nevada, 3300 meter hoog. Wie laat zich uitdagen?!?

%d bloggers liken dit: